Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ… ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!

Σαν σοκ φτάνουν στην Άγκυρα οι πληροφορίες από την γραμμή των συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, στην περιοχή του κουρδικού θύλα...









Σαν σοκ φτάνουν στην Άγκυρα οι πληροφορίες από την γραμμή των συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, στην περιοχή του κουρδικού θύλακα Afrin, που αναφέρουν ότι στην κουρδική πλευρά έχουν συγκεντρωθεί τεράστιες ετοιμοπόλεμες δυνάμεις που έχουν στρέψει τις κάνες τους προς τη τουρκική πλευρά.




Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, στην γραμμή αντιπαράθεσης μήκους 8.500 χιλιομέτρων και σε περιοχή που περιλαμβάνει περίπου 360 χωριά, έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες… 20 χιλιάδες Κούρδοι μαχητές, μαζί με Αμερικανούς στρατιωτικούς συμβούλους και είναι με το χέρι στην σκανδάλη έτοιμοι να πολεμήσουν σε πιθανή τουρκική στρατιωτική εισβολή, από την τουρκική συνοριακή επαρχία του Hatay.



Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ίδια τα τούρκικα ΜΜΕ, ο αντιτουρικός φανατισμός των Κούρδων φαίνεται από του ότι στο υψηλότερο βουνό της περιοχής, το Bülbül Dağı, έχουν υψώσει ένα τεράστιο πορτραίτο του Κούρδου ηγέτη, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, που κρατείται στις τουρκικές φυλακές του Ιμραλί.




Büyük yığınak Türkiye ye karşı mevzilendiler = Μεγάλη συγκέντρωση, (στρατιοτικών δυνάμεων) που στοχεύει κατά της Τουρκίας.

Sınırda şok eden gelişmeler = Προκαλούν σοκ οι εξελίξεις στα σύνορα.







Παράλληλα, όπως παρατηρείται, αυτές τις μέρες οι Κούρδοι έχουν αναγείρει ένα ψηλό πύργο σε ένα ψηλό λόφο από τον οποίο κατοπτεύουν επί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όλες τις κινήσεις στην αντίπαλη πλευρά των Τούρκων.



Η συγκέντρωση αυτή των Κούρδων μαχητών θεωρείται σαν η μεγαλύτερη πολεμική συγκέντρωση στην σύγχρονη ιστορία τους και σίγουρα θα κάνει την Άγκυρα να το σκεφτεί πολύ, παρά τις συνεννοήσεις της με άλλες δυνάμεις, (Ιρανούς κλπ), να κάνει το βήμα στον… «λάκκο με τους λύκους».

ΝΙΚΟΣς ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.