Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ «ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ» ΠΟΖΑ;;; ΚΛΑΙΕΙ Η ΚΥΡΑ ΜΠΕΚΑΜ (ΣΤΟ ΙΣΤΑΓΚΡΑΜ) ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ

Ενα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Victoria Beckham. Σπάνιο όχι για...





Ενα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Victoria Beckham.





Σπάνιο όχι γιατί η ίδια δεν έχει δημοσιεύσει ξανά καρέ ποζάροντας με το μεγάλο γιο της, αλλά γιατί σε αυτή τη φωτογραφία η ίδια αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο να εκφράσει την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Ο γιος τoυ David και της Victoria Beckham ετοιμάζεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη ζωή του. Ένα βήμα που κάνει τους γονείς του υπερήφανους. Η μητέρα του μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram εξέφρασε τη χαρά της που ο γιος της θα φοιτήσει στο κολέγιο.

Ο 18χρονος Brooklyn ετοιμάζεται να κάνει σπουδές φωτογραφίας στη Νέα Υόρκη και η Victoria θέλησε να τον συγχαρεί μη μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή της.

«Είμαστε τόσο υπερήφανοι για σένα, Brooklyn. Σ’αγαπάμε και θα μας λείψεις» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. «Ναι, κλαίω» ήταν το hashtag της φωτογραφίας της που συγκέντρωσε χιλιάδες likes. Η ίδια «λύγισε» και δάκρυσε μπροστά στο φακό, γεγονός που σίγουρα δεν έχει ξανασυμβεί δημόσια.

bovary

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.