Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΪΣΕΙ...

Με κλοπή ξεπλήρωσε την ελεημοσύνη που του έδωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα, ένας 48χρονος που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της στην Καβά...

Καβάλα: Ο ζητιάνος ήταν σεσημασμένος κλέφτης!




Με κλοπή ξεπλήρωσε την ελεημοσύνη που του έδωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα, ένας 48χρονος που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της στην Καβάλα με το πρόσχημα ότι δεν είχε κάτι να βάλει στο στόμα του! Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, ήταν σεσημασμένος για παρόμοιες κλοπές.




Παριστάνοντας τον επαίτη, ο 48χρονος είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι της 72χρονης το μεσημέρι της Τρίτης. Η γυναίκα προθυμοποιήθηκε να του προσφέρει φαγητό αλλά, όσο εκείνη το ετοίμαζε, βρήκε την ευκαιρία να ψάξει στο εσωτερικό του σπιτιού ώσπου βρήκε ένα πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα 45 ευρώ, το άρπαξε και έσπευσε να φύγει τρέχοντας!

Η 72χρονη ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη μετά από ολιγόλεπτες έρευνες, τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του μέρος των κλεμμένων χρημάτων. Ο 48χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε με αυτήν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.