Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ» ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ...

Αποφασισμένος να στείλει στον...Αλλάχ όποιον τρομοκράτη του ισλαμικού κράτους απειλήσει την Βενετία εμφανίστηκε ο δήμαρχος της πόλης Λ...




Αποφασισμένος να στείλει στον...Αλλάχ όποιον τρομοκράτη του ισλαμικού κράτους απειλήσει την Βενετία εμφανίστηκε ο δήμαρχος της πόλης Λουίτζι Μπουρνιάρο!




Ο δήμαρχος διεμήνυσε την Τρίτη ότι οι αρχές της πόλης δεν θα διστάσουν να πυροβολήσουν τους τρομοκράτες προτού να βρουν την ευκαιρία να πυροδοτήσουν βόμβες.

«Η Βενετία είναι η μόνη πόλη στην Ευρώπη που συνέλαβε τέσσερις τρομοκράτες. Θέλησαν να βάλουν μια βόμβα στο Ριάλτο λέγοντας ότι ήθελαν να πάνε στον Αλλάχ... Όποιοι προσπαθήσουν, θα τους στείλουμε κατευθείαν στον Αλλάχ πριν βάλουν βόμβες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσουμε τη Γέφυρα του Ριάλτο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίτζι Μπουρνιάρο, στον απόηχο των απειλών του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους κατά της Ιταλίας.

«Αν κάποιος φωνάζει "Αλλάχ Ακμπάρ" (σ.σ ο Θεός είναι μεγάλος) και τρέχει μέσα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου θα τον πυροβολήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μπρουνιάρο, ο οποίος δεν ανήκει σε κάποιο από τα μεγάλα ιταλικά κόμματα, έκανε αυτές τις δηλώσεις στο ετήσιο συνέδριο μιας Καθολικής ομάδας που έχει σημαντική επιρροή στη Βενετία. .

Φωτό: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.