Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ» ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥ! ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση μιας γερουσιαστoύ των Δημοκρατικών στο Facebook που δήλωσε ότι ελπίζει να δολοφονηθεί ο Ντόλαντ Τραμπ. Ο...






Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση μιας γερουσιαστoύ των Δημοκρατικών στο Facebook που δήλωσε ότι ελπίζει να δολοφονηθεί ο Ντόλαντ Τραμπ.

Ο λόγος για τη γερουσιαστή των Δημοκρατικών Μαρία Σαπέλ Ναντάλ, που επέκρινε με αυτό τον τρόπο την ανεκτική συμπεριφορά του προέδρου των ΗΠΑ έναντι των ακροδεξιών στα επεισόδια του Σάρλοτσβιλ που στοίχησαν τη ζωή σε μια γυναίκα.





Πλειάδα Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών στελεχών κάλεσαν την Ναντάλ να παραιτηθεί, παρότι διέγραψε την ίδια ημέρα (την Πέμπτη) το επίμαχο σχόλιο που είχε αναρτήσει στο Facebook. Η νομοθέτης από το Σάιντ Λιούις διαμηνύει πάντως ότι δεν πρόκειται να υποβάλει την παραίτησή της.

«Υπάρχει πάρα πολύ κακία και μίσος στο σημερινό πολιτικό λόγο και η γερουσιαστής θα πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό της που προσθέτει τη φωνή της σε αυτό το τοξικό περιβάλλον» δήλωσε η επίσης γερουσιαστής των δημοκρατικών στο Μισούρι Τζίνα Ουάλς.

«Όταν ο πρόεδρος απολογηθεί, θα ζητήσω συγγνώμη» απάντησε στις αντιδράσεις η Ναντάλ. «Αλλά δεν ζητώ συγγνώμη που είμαι αγανακτισμένη και οργισμένη για τον φανατικό που έχουμε στο Λευκό Οίκο μας» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από γερουσιαστής.

skai

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.