Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΚ ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ!

Έπρεπε να βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο αλλά επιμένουν ότι μπορεί να θεραπευθεί στην Κύπρο, με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή της. Η δημοσιογρ...







Έπρεπε να βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο αλλά επιμένουν ότι μπορεί να θεραπευθεί στην Κύπρο, με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή της.
Η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Ευδοκία Λοΐζου, ταλαιπωρείται με σοβαρά κατάλοιπα ασθένειας η οποία προκλήθηκε - σύμφωνα με καταγγελίες που ερευνώνται - από τις συνθήκες εργασίας που υπήρχαν στους χώρους εργασίας της στο ΡΙΚ, όπως κόπρανα περιστεριών /ζώων, βιολογικοί και χημικοί παράγοντες.




Η προσπάθεια κάποιων να υποβαθμίσουν τα σοβαρά προβλήματα της υγείας της δημοσιογράφου του ΡΙΚ Ευδοκίας Λοΐζου, αδιαφορώντας πλήρως για τη ζωή της, προκάλεσε την αντίδραση των γιατρών της. «Η συγκεκριμένη ασθενής κινδυνεύει σοβαρά λόγω των αιφνίδιων αποκορεσμών να χάσει τη ζωή της, δεν αναπνέει πάντα αυτόματα, λόγω δυσλειτουργίας του εγκεφάλου από την εγκεφαλίτιδα» αναφέρουν συγκεκριμένα σε ιατρικές αναφορές τους.





Δεν πρέπει να ταλαιπωρείται γιατί παρουσιάζει εύκολα κόπωση εγκεφάλου, πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία της στο Λονδίνο ώστε η κατάσταση της υγείας της να σταθεροποιηθεί όσο είναι δυνατόν, συνίσταται από τους καθηγητές του Λονδίνου που είναι ειδικοί. Αυτό τονίζεται σε ιατρικά έγγραφα.

Ένα, μάλιστα, από αυτά έχει προέλευση το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και είναι εμπεριστατωμένο επιστημονικά. Παραπέμπει σε βιβλιογραφία, ιατρικές βεβαιώσεις καθηγητών, εξετάσεων τόσο της Αγγλίας όσο και της Κύπρου και μάλιστα της Πνευμονολογικής Κλινικής των νοσοκομείων Λευκωσίας και Λάρνακας.

Αναφέρει ότι είναι επιβεβαιωμένες οι πτώσεις οξυγόνου σε 24ωρη βάση από ομάδα γιατρών πνευμονολόγων, ακόμη και κατά την επίσκεψη της Ευδοκίας στο ιατρείο τους. «Δεν πρόκειται για πνευμονοπάθεια και δεν έχουμε εμπειρία στην αποκατάσταση τέτοιων περιστατικών» όπως σημειώνεται. Από το 2010 λειτουργεί στην Πνευμονολογική Κλινική πρόγραμμα αποκατάστασης πνευμονικής αποκατάστασης μόνο για ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, σημειώνουν συγκεριμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.