Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Μετά τη «διεφθαρμένη Χίλαρι» και τον «άτονο» Τζεμπ Μπους, φαίνεται ότι έφτασε πλέον η σειρά του ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφου Τζορ...




Μετά τη «διεφθαρμένη Χίλαρι» και τον «άτονο» Τζεμπ Μπους, φαίνεται ότι έφτασε πλέον η σειρά του ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφου Τζορτζ Στεφανόπουλου να αποκτήσει ένα ψευδώνυμο από τον Ντόναλντ Τραμπ!





Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία μάλιστα σημαδεύτηκε από ένταση, ο Αμερικανός πρόεδρος τα έβαλε με τον γνωστό άνκορμαν του ABC News, χαρακτηρίζοντάς τον «κοντό Τζορτζ». Μάλιστα, φρόντισε να κάνει και μια κίνηση με το χέρι του, φέρνοντάς το παράλληλα με το έδαφος, για να «αποδείξει» στο κοινό του ότι ο Στεφανόπουλος είναι κοντός.

«Όλα τα δίκτυα, εννοώ το CNN είναι πολύ κακά αλλά σήμερα το πρωί το ABC... Δεν το παρακολουθώ πολύ αλλά έβλεπα το πρωί και είχαν τον κοντό Τζορτζ Στεφανόπουλο να μιλάει με την Νίκι Χέιλι [σ.σ. η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη]».

Η επίθεση στον διάσημο παρουσιαστή ελληνικής καταγωγής έγινε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε ο Στεφανόπουλος από την Πρεσβευτή των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Στη συνέντευξη αυτή, η παρουσιαστής ρώτησε τη Νίκι Χάλεϊ για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι «και στις δύο πλευρές -των ακροδεξιών και των αντιφασιστών- υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι», κάτι που δεν άρεσε στον Τραμπ… όπως φάνηκε.




Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει γίνει γνωστός για τα ανάρμοστα ψευδώνυμα που προσάπτει στους πολιτικούς και μη αντιπάλους του. Την ίδια ώρα, τον αμερικανικό Τύπο έχουν απασχολήσει πολλάκις και τα σχόλια που έχει κάνει για ορισμένα ΜΜΕ και εφημερίδες. Ο Τραμπ έχει εξαπολύσει βολές κατά του «οικτρού CNN», των «αποτυχημένων New York Times» αλλά και του «εργαλείου λόμπινγκ της Amazon, Washington Post».

O Στεφανόπουλος δεν έχει κρύψει ποτέ την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ και έχει πολλές φορές ασκήσει κριτική στους χειρισμούς του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.