Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΑΡΓΥΡΩ - ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΣΑΠΡΑ ΘΑ ΚΗΔΕΥΤΕΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΡΛΕΤΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ

Η Αρλέτα, η αγαπημένη τραγουδίστρια με τη «βελούδινη» φωνή που έφυγε 72 ετών από επιπλοκές που δημιούργησε εγκεφαλικό επεισόδιο γεννήθηκ...





Η Αρλέτα, η αγαπημένη τραγουδίστρια με τη «βελούδινη» φωνή που έφυγε 72 ετών από επιπλοκές που δημιούργησε εγκεφαλικό επεισόδιο γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1945 στην Αθήνα. «Αρλέτα» ήταν το καλλιτεχνικό της όνομα.





Όμως το πραγματικό της όνομα ήταν Αργυρώ - Νικολέτα Τσάπρα. Εκτός από τη μουσική λάτρευε και τη ζωγραφική. Άλλωστε ήταν απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.
Η κηδεία της Αρλέτας θα γίνει αύριο, Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 12:00 μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών.


«Τον δικό μου θάνατο δεν τον φοβάμαι», είχε δηλώσει η Αρλέτα σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις.
Η «Ελληνίδα Τζόαν Μπαέζ», όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε πει στους δικούς της πως επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί γεγονός που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, ενώ θαυμαστές, συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να την αποχαιρετήσουν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Πριν επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας της είχε μπει στο στούντιο και ηχογράφησε τα τελευταία της τραγούδια με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Σάννυ Μπαλτζή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.