Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ... ΠΑΤΗΣΟΥΝ! ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ... ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...!

ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛ...







ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ...
Ο σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής JT Singh με τη βοήθεια του Rob Whitworth, "μπήκε" το 2014 στα άδυτα της καθημερινής ζωής της Pyongyang και κατέγραψε τη ζωή στην πρωτεύουσα της χώρας του Κιμ Γιονγκ Ουν.



Πρόκειται για μια σπάνια καταγραφή σε βίντεο. Πέραν από τις εικόνες που μεταφέρουν τα δυτικά ΜΜΕ, οι παραγωγοί του φιλμ δηλώνουν πως στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας μπορείς να διακρίνεις έναν περήφανο πολιτισμό που θέλει να εκσυγχρονιστεί παρά το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα ζει στη δύνη του ψυχρού πολέμου.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο επίσημος πληθυσμός της Πιονγιάνγκ(προφέρεται πιονιάν) δεν αποκαλύπτεται από τη διοίκηση. Το 2003, είχε αναφερθεί ως 3,8 εκατ. από την Ένωση Κορεατών στην Ιαπωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.