Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ»: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ «ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ» (880 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!..

Μιά πολύ μεγάλη προσφορά που θα αφήσει εποχή κάνει απόψε ο «Στόχος». Με αφορμή την πρόσφατη Σύνοδο της Ε.Ε. στην Εσθονία για την...







Μιά πολύ μεγάλη προσφορά που θα αφήσει εποχή κάνει απόψε ο «Στόχος». Με αφορμή την πρόσφατη Σύνοδο της Ε.Ε. στην Εσθονία για την καταδίκη των Κομμουνιστικών εγκλημάτων, από την οποία απείχε η Ελλάδα, προσφέρουμε την μνημειώδη «Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού» που εξέδωσε στα ελληνικά το 2001 το «Βιβλιοπωλείον της ΕΣΤΙΑΣ», προκαλώντας την οργή των εγχώριων μπολσεβίκων. 




Αρκεί να πούμε ότι ποτέ δεν έγινε κανονική παρουσίαση του μνημειώδους αυτού συγγράμματος στην Ελλάδα, γιατί όποτε ο εκδοτικός οίκος έκλεινε μιά αίθουσα, πηγαίνανε οι μπολσεβίκοι (επί πρωθυπουργίας Εβραίου Σημίτη, παρακαλώ!) και δημιουργούσανε επεισόδια. Τελικά ο εκδοτικός οίκος του «Βιβλιοπωλείου της ΕΣΤΙΑΣ» έκλεισε και το ιστορικής σημασίας αυτό βιβλίο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από τις προθήκες των βιβλιοπωλείων, όπου - άλλωστε - ποτέ δεν παρέμεινε για πολύ, διότι μπαίνανε οι μπολσεβίκοι και τα σπάγανε!..

Η «Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού» είναι προϊόν συνεργασίας έξι κορυφαίων Γάλλων ειδικών με επικεφαλής τον διάσημο ιστορικό Στεφάν Κουρτουά και πρωτοκυκλοφόρησε στην Γαλλία το 1997. Αμέσως μεταφράστηκε σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, εκτός από την μπολσεβικοκρατούμενη Ελλάδα, όπου «θάφτηκε» στην κυριολεξία!..

Για να κατεβάσετε την ελληνική μετάφραση της «Μαύρης Βίβλου του Κομμουνισμού» που σάς προσφέρει απόψε ο «Στόχος», μπείτε εδώ https://www.docdroid.net/HP9d91w/stefan-koyrtoya-kai-sia-h-mayrh-biblos-toy-kommoynismoy-estia-2001.pdf και πατήστε την ένδειξη DOWNLOAD (πάνω δεξιά).

Για να αντιληφθείτε την τεράστια σημασία της «Μαύρης Βίβλου του Κομμουνισμού», αρκεί να σάς πούμε ότι στα αγγλικά την μετέφρασε και την εξέδωσε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (http://www.hup.harvard.edu/catalog.php?isbn=9780674076082) και την πουλάει 55 ευρώ.

Για το κατέβασμα της αγγλικής εκδόσεως μπείτε εδώ http://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/blackbookcommunism.pdf και ακολουθήστε την ίδια ακριβώς διαδικασία.

Ενδεικτικό του φόβου που έχουν σπείρει οι εν Ελλάδι μπολσεβίκοι γι' αυτό το βιβλίο, είναι το εξής: Στην Wikipedia (https://www.wikiwand.com/en/The_Black_Book_of_Communism) το λήμμα «Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού» υπάρχει σε 40 γλώσσες, ακόμα και στα Τούρκικα και στα Βιετναμέζικα, αλλά ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, διά τον φόβον των μπολσεβίκων!..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.