Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΕΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ!

Δυναμώνουν οι άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ - Αγωνιώδεις προσπάθειες να συγκρατηθούν τα μέτωπα της φωτιάς και να μην ξεφύγουν προς ...

Καπανδρίτι: Μάχη με τις φλόγες, ανησυχία για τις συνεχείς αναζωπυρώσεις





Δυναμώνουν οι άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ - Αγωνιώδεις προσπάθειες να συγκρατηθούν τα μέτωπα της φωτιάς και να μην ξεφύγουν προς Πολυδένδρι και Μαλακάσα - Το κυρίως μέτωπο βρίσκεται ανάμεσα σε Κάλαμο και Μικροχώρι, στη χαράδρα στο Μετόχι




Χωρίς να υπάρχει κάποια ελπίδα για την ώρα να τεθεί υπό έλεγχο το μεγάλο μέτωπο που καίει για τρίτη ημέρα την ανατολική Αττική συνεχίζεται το καταστροφικό έργο της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την Κυριακή στον Κάλαμο και «ξέφυγε» με αποτέλεσμα να κάψει τον Βαρνάβα και το Καπανδρίτι και τώρα να απειλεί το Πολυδένδρι και τη Μαλακάσα.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η αύξηση της έντασης των ανέμων προκάλεσε νέες αναζωπυρώσεις με τους πυροσβέστες να έχουν φτιάξει μια μεγάλη αντιπυρική ζώνη στην έξοδο της χαράδρας στο Μετόχι όπου δίνεται η βασική «μάχη» ελπίζοντας ότι έτσι θα ανακοπεί η πορεία της πυρκαγιάς.

Πλέον αυτό που ανησυχεί τους κατοίκους της περιοχής είναι ότι λόγω της έντασης και της φοράς των ανέμων, η φωτιά θα κινηθεί προς Πολυδένδρι και Μαλακάσα. Ενδεικτική η έκκληση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Καπανδριτίου για ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων προκειμένου να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο η φωτια΄.

Αν και με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν 3 Καναντέρ και έξι ελικόπτερα, το έργο των πυροσβεστών είναι εξαιρετικά δύσκολο.





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.