Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΕ «ΑΙΘΕΡΕΣ» Η ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΠΙΤΣΙΟΥ! Η ΠΑΤΡΙΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 4Η ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ (ΣΜΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ

Τέταρτη στη σχολή Ικάρων (ΣΙ) Μηχανικοί (ΣΜΑ), μπήκε η Πατρινή Κασσιανή Πίτσιου. Η σχολή θεωρείται από τις πιο δύσκολες και έχει τα υψηλ...





Τέταρτη στη σχολή Ικάρων (ΣΙ) Μηχανικοί (ΣΜΑ), μπήκε η Πατρινή Κασσιανή Πίτσιου. Η σχολή θεωρείται από τις πιο δύσκολες και έχει τα υψηλότερα μόρια μετά τις ιατρικές/στρατιωτικές σχολές.



Επέλεξε την σχολή Ικάρων με την ειδικότητα του μηχανικού , καθώς της άρεσε από μικρή η ιδέα της στρατιωτικής ζωής, ενώ έχει οικονομική εξασφάλιση και εξαιρετικά υψηλό επίπεδο σπουδών.

Η Κασσιανή Πίτσιου που φοιτούσε στο 3ο Λύκειο Πατρών, είναι έτοιμη να κάνει μαθήματα στο αεροδρόμιο στο Τατόι, όπου είναι και η έδρα της σχολής της.

"Με συστηματικό και ποιοτικό διάβασμα , παρά πολλή εξάσκηση ειδικότερα στα Μαθηματικά και στη Φυσική και επίλυση πολλών διαγωνισμάτων προσομοιωμένα στο πνεύμα των πανελληνίων εξετάσεων προετοιμάστηκα αρκετά καλά. Αρωγοί στην προσπάθεια μου ήταν οι καθηγητές μου καθώς και οι γονείς μου, οι οποίοι είναι επίσης εκπαιδευτικοί. Είναι αλήθεια ότι είχα περιορίσει σημαντικά τις εξόδους και την πρόσβαση στο ίντερνετ τις ώρες που μελετούσα" ανέφερε στο thebest.gr.




thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.