Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 41ΧΡΟΝΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΩΡΑΦΙΑ... ΑΛΛΩΝ!

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι την τριετία 2012 – 2015 η δράστιδα εξαπατούσε συστηματικά τον αρμόδιο φορέα του ...





Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι την τριετία 2012 – 2015 η δράστιδα εξαπατούσε συστηματικά τον αρμόδιο φορέα του Δημοσίου και εισέπραξε παράνομα επιχορηγήσεις ύψους 29.149 ευρώ για τη μίσθωση αγροτεμαχίων






Επί τρία χρόνια εισέπραττε επιδοτήσεις για τη μίσθωση αγροτεμαχίων που δεν της... ανήκαν, μια 41χρονη απατεώνισσα η οποία κατέθεσε πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά στην τοπική κοινότητα της Πέλλας όπου ανήκε. Μάλιστα, το γνήσιο της... πλαστογραφημένης υπογραφής των συμβαλλόμενων βεβαίωναν δυο εκπρόσωποι κοινότητας!

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι την τριετία 2012 – 2015 η δράστιδα εξαπατούσε συστηματικά τον αρμόδιο φορέα του Δημοσίου και εισέπραξε παράνομα επιχορηγήσεις ύψους 29.149 ευρώ για τη μίσθωση αγροτεμαχίων στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας. Σε βάρος της 41χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται και δύο εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας ηλικίας 39 και 38 χρόνων, οι οποίοι βεβαίωσαν το γνήσιο της υπογραφής των ιδιοκτητών των αγροτεμαχίων στα πλαστογραφημένα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης, χωρίς να είναι παρόντες. Ούτε αυτοί, ούτε η γυναίκα συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η έρευνα συνεχίζεται και στα προηγούμενα έτη, για να διαπιστωθεί αν δόθηκαν και άλλες επιδοτήσεις με πλαστά έγγραφα.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.