Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 32ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΟ... ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ!

Ενας 32χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Η...







Ενας 32χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τα οποία μάλιστα μετέφερε μέσα στο έντερό του.



Συγκεκριμένα, ο 32χρονος εντοπίστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», όπου και συνελήφθη ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολούθησε έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 17 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή, δύο κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου και κατόπιν εξετάσεων, εντοπίστηκε στο έντερό του μια συσκευασία η οποία περιείχε 108 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.