Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ «ΜΑΙΑΝΔΡΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ! ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΘΥΜΑ 27ΧΡΟΝΟ

Το Χάρο με τα μάτια του είδε, όπως αναφέρει ένας 27χρονος, από την Αλεξανδρούπολη, κατά τη διαμονή του στο νησί της Σαμοθράκης! Πιο...





Το Χάρο με τα μάτια του είδε, όπως αναφέρει ένας 27χρονος, από την Αλεξανδρούπολη, κατά τη διαμονή του στο νησί της Σαμοθράκης!

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός πήγε, την περασμένη Τρίτη 8 Αυγούστου, στην Σαμοθράκη μαζί με την 23χρονη κοπέλα του.

Καθώς διένυαν τη δεύτερη μέρα των διακοπών τους επισκέφτηκαν γνωστό καφενείο στα Θέρμα Σαμοθράκης. Σύμφωνα με την καταγγελία του 27χρονου, καθόταν αμέριμνοι και απολάμβαναν τη βόλτα τους όταν ξαφνικά άρχισε να τους περικυκλώνει μια ομάδα 10 ατόμων.





Η αφορμή; Ένα τατουάζ "μαιάνδρου" στο χέρι του.

Η συνέχεια; Απίστευτη! Άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του και να τον σπρώχνουν ρωτώντας τον εάν είναι Χρυσαυγίτης! Όταν τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμη πιο απειλητικά ο 27χρονος άρχισε να τρέχει για να μπορέσει να τους αποφύγει αλλά η ομάδα των "γκάγκστερς" τον ακολούθησε ώσπου μετά από κάποια απόσταση τον έπιασαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.




"Δέκα με δεκαπέντε άτομα με χτυπούσαν ασταμάτητα! Με αποτέλεσμα το σπάσιμο της μύτης μου, το μαύρισμα του ματιού μου και τους μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα μου! Οι πατούσες μου, επειδή εκείνη την ώρα ήμουν ξυπόλητος κάηκαν από το καυτό οδόστρωμα και γδάρθηκαν σε αυτό".

Εντύπωση κάνει το γεγονός πως τα υπόλοιπα από τα δεκάδες άτομα που έβλεπαν το περιστατικό δεν αντέδρασαν ώστε να σταματήσει αυτή η επίθεση.

"Ευτυχώς πέρασε ένας κύριος από το σημείο όταν τα πράγματα είχαν ηρεμήσει ελαφρώς με σήκωσε και μου είπε να τρέξω να σωθώ. Όποιος και αν είναι τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"!

Ο άτυχος 27χρονος τις επόμενες ώρες μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες, που παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις του πως ζαλίζεται δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης, κάτι που αποδείχθηκε λάθος, μιας και όπως φάνηκε την επόμενη μέρα που μεταφέρθηκε μόνος του, το σπάσιμο ήταν σοβαρό.

"Στο Κέντρο Υγείας έφτασε και η αστυνομία η οποία έκανε τα πάντα για να με βοηθήσει, όπως και οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου όπου διέμενα και τους ευχαριστώ"!

e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.