Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ; 25.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥ 1830 ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΚΑΒΙΑΣ

Μεγάλο χρηματικό ποσό από την Αλβανία έφερνε στην Ελλάδα, ένας Αλβανός υπήκοος ο οποίος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια ελέγχου που έ...







Μεγάλο χρηματικό ποσό από την Αλβανία έφερνε στην Ελλάδα, ένας Αλβανός υπήκοος ο οποίος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι υπάλληλοι του Ελληνικού Τελωνείου.




Ο Αλβανός, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τελωνείου, αποπειράθηκε να εισέλθει στο ελληνικό έδαφος μεταφέροντας το ποσό των 25.300 ευρώ, χωρίς να έχει υποβάλει την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθεσίμων στην τελωνειακή αρχή.

Έτσι τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και εισπράχθηκαν το πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο 25% του κεφαλαίου.

Εν τω μεταξύ, οι υπάλληλοι του Τελωνείου Κακαβιάς εντόπισαν ένα θρησκευτικό βιβλίο (κοράνι) χρονολογούμενο πριν το 1830 το οποίο εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της αρχαιολογικής νομοθεσίας.

Το κοράνι βρέθηκε στην κατοχή Αλβανού υπηκόου ο οποίος έρχονταν από την Αλβανία στην Ελλάδα. Το βιβλίο κατασχέθηκε από τους τελωνειακούς.

http://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.