Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒODYBUILDER ΦΩΤΗ ΠΛΕΥΡΙΤΗ

«Καλό ταξίδι φίλε μου, Δάσκαλε μου, Πρωταθλητή της καρδιάς μας, Θα μας λείψεις, Σε αγαπάμε, Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», με αυτά τα λόγ...





«Καλό ταξίδι φίλε μου, Δάσκαλε μου, Πρωταθλητή της καρδιάς μας, Θα μας λείψεις, Σε αγαπάμε, Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», με αυτά τα λόγια σήμερα στις 17:30 το απόγευμα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αγρινίου στον 48χρονο αθλητή του bodybuilding, Φώτη Πλευρίτη.




Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Πλευρίτης έχασε τη ζωή του, ύστερα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο σπίτι του. Άμεσα πήγε το ΕΚΑΒ όπου και τον μετέφερε στο νοσοκομείου του Αγρινίου αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να συνέλθει.
Η τοπική κοινωνία αλλά κι αυτή του bodybuilding θρηνούν για τον πολύ γνωστό αθλητή, που ήταν επί χρόνια εκ των κορυφαίων εκπροσώπων του bodybuilding στη χώρα μας, με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του χώρου, θαυμάσιος οικογενειάρχης, ενώ τα τελευταία χρόνια προπονούσε και αρκετούς αθλητές.
Πηγή: agriniosite


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.