Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...!!! Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ GEORGEBUSH ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ GOKCEADA ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ!!!

Σε κίνηση με τεράστια Στρατηγική σημασία και ηχηρό μήνυμα προχώρησε η Αρμάδα του «Εκδικητή» «USS George H.W. Bush» , που έδιωξε ...







Σε κίνηση με τεράστια Στρατηγική σημασία και ηχηρό μήνυμα προχώρησε η Αρμάδα του «Εκδικητή» «USS George H.W. Bush» , που έδιωξε την Τουρκική Φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494) που γυρόφερνε μέσα στο Τεμάχιο 6 της Κυπριακής ΑΟΖ !





Εδώ και μερικές ημέρες η Τούρκικη Φρεγάτα Φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494) Ίμβρος γυροφέρνει στα νερά της Κύπρου , που σύμφωνα με δηλώσεις των Τούρκων Αξιωματούχων και Κυβερνητικών επιτηρεί την Γεώτρηση της Γαλλοϊταλικής Κοινοπραξίας !

 Τις δύο τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι αποθρασύνθηκαν και πλεύριζαν το Τεμάχιο 6 συνοδεύοντας το «Μπαρμπαρός» που κινείτο εντός των τεμαχίων 6 και 7 ποντίζοντας το βυθό με καλώδια !

Χρειάστηκε μια κίνηση της Αρμάδας του Εκδικητή που έπλευσε από το τεμάχιο 11 προς το 6 ώστε οι Τούρκοι να απομακρυνθούν με τις μηχανές της Φρεγάτας TCG Gökçeada (F 494) Ίμβρος στο Πρόσω Ολοταχώς και δεν ξαναγύρισαν …

Η Κίνηση αυτή των Αμερικανών δεν είναι τυχαία ..Ενώ μια σειρά γεγονότων θα επιβεβαιώσουν την στήριξη των Αμερικανών στην Κυπριακή Δημοκρατία τις επόμενες ημέρες!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.