Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ...!! ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ!

«Για ακόμη μία φορά, επίσημος εκπρόσωπος της Τουρκίας, της χώρας που εισέβαλε και κατέχει παράνομα μέρος της Κύπρου, διαστρεβλώνει...








«Για ακόμη μία φορά, επίσημος εκπρόσωπος της Τουρκίας, της χώρας που εισέβαλε και κατέχει παράνομα μέρος της Κύπρου, διαστρεβλώνει κατάφωρα γεγονότα και δηλώσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα μας εξέπληττε το αντίθετο» τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Στράτος Ευθυμίου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με σημερινή δήλωση του Τούρκου ομολόγου του, ο οποίος μίλησε επικριτικά σχετικά με το επετειακό μήνυμα για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.




«Ας σεβαστεί τουλάχιστον η Τουρκία» πρόσθεσε ο κ. Ευθυμίου «τη σημερινή θλιβερή ημέρα όπου συμπληρώθηκαν 43 χρόνια από την επέλαση του Αττίλα, το δράμα των χιλιάδων Ελληνοκύπριων προσφύγων, αγνοουμένων και θυμάτων της πολιτικής της αλλά και των Τουρκοκυπρίων που οδηγήθηκαν στη νύκτα της στρατοκρατίας».

Ήταν ειρηνική επιχείρηση!


Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χουσεϊν Μουφτούογλου είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτη την δήλωση του έλληνα υπουργού εξωτερικών για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αναφέροντας ότι "η ειρηνική επιχείρηση (!) πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δικαιωμάτων και ευθυνών της Τουρκίας, που πηγάζουν από τις διεθνείς συμφωνίες”.

“Με την επιχείρηση, η Τουρκία έδωσε τέλος στον πόνο και διασφάλισε ότι δεν θα επαναληφθούν”, αναφέρει προσθέτοντας ότι η Τουρκία εκείνη τη μέρα έδειξε ότι δεν θα αφήσει να περάσει η Ένωση και πως οι Τ/κ δεν είναι μόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.