Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ...!!!

Έξαλλος είναι ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης μετά την ενημέρωση που του έγινε ότι έχει κληθεί από τον εισαγγελέα για τις δη...







Έξαλλος είναι ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης μετά την ενημέρωση που του έγινε ότι έχει κληθεί από τον εισαγγελέα για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σεισμό της Λέσβου.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, φτάνοντας στο Νέο Δελχί της Ινδίας, έγραψε στο facebook τα εξής, κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ.





«Φαίνεται ότι η «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπιρτζή υπηρετούν τη δημοκρατία, φιμώνοντας επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα).

Ακόμα είναι νωπές οι υποτιμητικές δηλώσεις του Σπίρτζη στη Λέσβο, σχετικά με την σεισμολογική κοινότητα. Ας έρθει στο Γεωδυναμικό να δει πως με νύχια και δόντια κρατάμε την βάρδια ζωντανή επί 24ώρου βάσης. Ας έρθει να μας πει γιατί τις 30.000 ευρώ που μου υποσχέθηκε πριν κοντά ένα χρόνο για να πληρώνουμε την βάρδια, ακόμα δεν τις πήραμε.

Πληροφορήθηκα επίσης ότι έλαβε κλήση και ο Μάκης Χουλιάρας. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι σεισμοπαθείς από το Ληξούρι ακόμα περιμένουν τα επιδόματα, οι της Λέσβου κοιμούνται στις εκκλησίες, τα δημόσια κτίρια είναι χωρίς έλεγχο, πολλά σχολεία είναι χωρίς έλεγχο στατικότητας και τόσα άλλα. Αν θέλουν κυβερνητικούς σεισμολόγους σπογκολάριους να ψάξουν άλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.