Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!!!

Η Εθνική Νέων έβγαλε νοκ άουτ την κάτοχο του τίτλου Ισπανία με 77-56 και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης - Αύριο στις ...

Ελλάδα-Ισπανία 77-56: Την «κατάπιε» και τώρα... κούπα!




Η Εθνική Νέων έβγαλε νοκ άουτ την κάτοχο του τίτλου Ισπανία με 77-56 και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης - Αύριο στις 21:15 η μάχη για την κούπα κόντρα στο Ισραήλ




Μάγκες για... ευρωκούπα! Οι Νέοι εκθρόνισαν την Ισπανία την οποία έκαναν σκόνη και θρύψαλα με 77-56 και πήραν την πρόκριση για το μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ, όπου θα αντιμετωπίσουν το Ισραήλ.

Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της επιτυχίας, αρκεί μόνο να σας γράψουμε πως οι Ισπανοί είχαν πάρει το προηγούμενο Ευρωμπάσκετ με τον κόρμο της φετινής ομάδας να είναι ίδιος, ενώ εδώ και δέκα χρόνια βρίσκονται συνεχώς με μετάλλιο στις μεγάλες διοργάνωσεις.

Η Ελλάδα είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και πήρε διαφορά δέκα πόντων από την πρώτη περίοδο. Κύριο όπλο της ήταν η άμυνα που εγκλώβισε την Ισπανία, η οποία τα είχε χαμένα με όσα έκαναν οι παίκτες του Παπαθεοδώρου στο παρκέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.