Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!! ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙ0 ΓΙΝΕΤΑΙ «ΙΠΤΑΜΕΝΙΟ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Το διαδικτυακό κανάλι Gerîla TV, των ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από επίθεση Κο...







Το διαδικτυακό κανάλι Gerîla TV, των ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από επίθεση Κούρδων αυτονομιστών στις 13 Ιουλίου σε φυλάκιο του τουρκικού στρατού.




Το φυλάκιο που χτυπήθηκε βρίσκεται στην ύπαιθρο της επαρχίας Χακάρι, νοτιοανατολική Τουρκία – τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν, στον δήμο του Σεμντινλί, στον λόφο Τσετά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι Τούρκοι στρατιώτες αμέριμνοι περιδιαβαίνουν στο εσωτερικό του οχυρώματός τους, όταν ξαφνικά τους χτυπά μια κουρδική ρουκέτα που τινάζει στον αέρα και ένα τεθωρακισμένο τους.

Το γραφείο Τύπου των Κούρδων αναφέρει σε πολεμικό ανακοινωθέν του:

«Οι δυνάμεις μας χτύπησαν της κατοχικές δυνάμεις που στάθμευαν στον λόφο Τσέτα στην περιοχή Σεμζινάν (Σεμντινλί) στις 08.20 στις 13 Ιουλίου 2017. Ο αριθμός των απωλειών από αυτή τη δράση δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.