Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ!

Νομικά μέτρα κατά αεροπορικής εταιρείας προτίθεται να πάρει μία οικογένεια από το Μπρούκλιν, η οποία εκδιώχθηκε από πτήση προς τη Φλό...








Νομικά μέτρα κατά αεροπορικής εταιρείας προτίθεται να πάρει μία οικογένεια από το Μπρούκλιν, η οποία εκδιώχθηκε από πτήση προς τη Φλόριντα.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν μέλη της πενταμελούς οικογένειας καβγάδισαν με επιβάτιδα του μπροστινού τους καθίσματος λόγω του ότι ένα από τα παιδιά της κλωτσούσε το κάθισμά της.




Οι γονείς λογομάχησαν για λίγο με τη συνεπιβάτιδά τους και στη συνέχεια τα βρήκαν.

Στη συνέχεια, όμως, όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε το ζευγάρι, υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας τους πλησίασε και τους ζήτησε να κατέβουν από το αεροσκάφος.

Βέβαια, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, δεν έχει καταγραφεί το τι προηγήθηκε της απαίτησης του αεροσυνοδού.

Η μητέρα αντιδρά αρνούμενη να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο και διερωτάται «αν συνέβη τίποτα», ενώ τον ρωτά αν θα κατέβουν από το αεροπλάνο οι επιβάτες που της ζήτησαν «να δέσει τα πόδια των παιδιών της».

Η οικογένεια, τελικά, αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο και λογομάχησε με υπεύθυνους της εταιρείας. Ταυτόχρονα, όπως κατήγγειλε, πήρε πίσω τις αποσκευές της έπειτα από δύο εβδομάδες.

Από την πλευρά της, η αεροπορική εταιρεία στην επίσημη θέση της υποστηρίζει ότι «ζητήθηκε από την οικογένεια να κατέβει από το αεροπλάνο μετά από λεκτικές και σωματικές απειλές».

«Οι πελάτες αρνήθηκαν να αποβιβαστούν και το πλήρωμα του αεροσκάφους αναγκάστηκε να το εκκενώσει ολόκληρο. Την οικογένεια συνόδευσαν στην πύλη δυνάμεις του Νόμου και από εκεί έλαβε την αποζημίωσή της», συμπληρώνει στην ανακοίνωση της η εταιρεία.

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.