Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ. ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε συναυλία στο αμφιθέατρο της πλατείας του Λιτοχώρου με συμμετοχή της ορχήστρας της Σχολ...







Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε συναυλία στο αμφιθέατρο της πλατείας του Λιτοχώρου με συμμετοχή της ορχήστρας της Σχολής και της χορωδίας του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Στη συναυλία, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, παρουσιάστηκαν τραγούδια ποικίλων ειδών.





Ξεχωριστή παρουσία στη συναυλία η Υπίατρος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Αντιγόνη Κολομητρούση, η οποία ξεσήκωσε το ακροατήριο με την υπέροχη φωνή της και καταχειροκροτήθηκε από τους πάντες!!
Κόρη του γνωστού ποδοσφαιριστή θρύλου της Λάρισας Κώστα Κολομητρούση, η Αντιγόνη εκτός από εξαίρετη επιστήμονας Ιατρός , έχει και πολύ καλή φωνή. Παρόν στη συναυλία και ο Διοικητής της Σχολής Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος δεν έκρυβε την ικανοποίησή του και στο τέλος έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστές της συναυλίας.




























epiruscorner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.