Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΗ ΝΤΡΟΠΗ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΚΦΟΙ ΤΟΥ!

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στα χέρια συναδέλφου τους τα ξημερώματα σήμερα, στο κέντρο των Ιωαννίνων , σε μία κρίσιμη επιχείρηση...







Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στα χέρια συναδέλφου τους τα ξημερώματα σήμερα, στο κέντρο των Ιωαννίνων , σε μία κρίσιμη επιχείρηση κατά της διαφθοράς μέσα στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.




Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων είχαν πληροφορία ότι συνάδελφός τους αστυνομικός , που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, ...πουλούσε προστασία και εκδούλευση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης. Πληροφορούνταν για ελέγχους πριν αυτοί γίνουν και φρόντιζε να προστατεύει τους πελάτες του για να τη βγάζουν καθαρή... Λίγο μετά τις δώδεκα το βράδυ χθες πιάστηκε στην φάκα και συνελήφθη, ενώ ενημερώθηκε για συνδρομή και η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία χτυπάει όχι μόνο την μικρή και μεγάλη εγκληματικότητα της καθημερινότητας , αλλά και την εσωτερική εγκληματικότητα, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Άλλωστε τόσο η φυσική όσο και η πολιτική ηγεσία έχουν αποδειχτεί άτεγκτοι σε φαινόμενα διαφθοράς και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.