Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙ 10 ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΑΝΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ...

Στις ΗΠΑ μετά από το κείμενο που δημοσίευσε το υπουργειο Εξωτερικών σχετικά με την επικινδυνότητα που έχει το Μεξικό για τις γυναίκ...







Στις ΗΠΑ μετά από το κείμενο που δημοσίευσε το υπουργειο Εξωτερικών σχετικά με την επικινδυνότητα που έχει το Μεξικό για τις γυναίκες, η ιστοσελίδα trip.com δημοσίευσε λίστα με τις πλέον επικίνδυνες για τις γυναίκες χώρες στον κόσμο.

Η Πίππα Μπάκα που είχε βγει στους δρόμους το 2008 υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης, είχε δολοφονηθεί στην Τουρκία




Την περασμένη εβδομάδα μετά από την επίθεση-δολοφονία που υπέστη στο Μεξικό μια Αμερικανίδα, το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια σειρά από ταξιδιωτικές συμβουλές ειδικά για γυναίκες.

Από την άλλη, η ανακοίνωση αυτή δεν ήταν η πρώτη σχετικά με τα ταξίδια στα νότια των αμερικανικών συνόρων. Τον Δεκέμβριο του 2016 η αμερικανική κυβέρνηση λόγω των περιστατικών βίας και εγκλημάτων ακόμη και σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Λος Κάμπος και Ακαπούλκο, σχεδόν είχε προτείνει να μην πηγαίνει ο κόσμος ταξίδια στο Μεξικό.

Αλλά η τελευταία προειδοποίηση ήταν ιδιαίτερη καθώς αναφερόταν ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Μετά από το περιστατικό αυτό η ταξιδιωτική ιστοσελίδα trip.com δημοσίευσε λίστα με τις πλέον επικίνδυνες 10 χώρες για τις γυναίκες. Η 9η θέση στην οποία βρίσκεται η Τουρκία καθορίστηκε με βάση ψήφους χρηστών και δίπλα περιλαμβάνεται η σημείωση ¨Πρόσεξε σε αυτές τις χώρες το όχι δεν σημαίνει όχι…¨




Στο κείμενο παρατίθενται κάποιες συμβουλές για να είναι ασφαλές το ταξίδι στην Τουρκία, όπως να σκεπάζονται οι γυναίκες στα τζαμιά, να επισκέπτονται τα χαμάμ μόνο την μέρα, να ανεβαίνουν σε ταξί μόνο σε φωτεινά και με κόσμο μέρη, να χρησιμοποιούν μικρής αξίας χαρτονομίσματα και τέλος υπενθυμίζεται πως συχνά συμβαίνουν επιθέσεις.

Οι 10 χώρες στην κατάταξη έχουν ως εξής:

1- Αίγυπτος

2- Μαρόκο

3- Τζαμάικα

4- Ινδία

5- Περού

6- Μπαχάμες

7- Κολομβία

8- Εκουαδόρ

9- Τουρκία

10- Γουατεμάλα

http://haber.sol.org.tr - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.