Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ...!!! ΣΠΕΥΔΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ...

Στα άκρα τραβάει το σχοινί η Άγκυρα στην Κύπρο. Μετά τη χθεσινή, άκρως απειλητική, ρητορική του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και του π...







Στα άκρα τραβάει το σχοινί η Άγκυρα στην Κύπρο. Μετά τη χθεσινή, άκρως απειλητική, ρητορική του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και του πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, η Άγκυρα δέσμευσε περιοχή λίγα μίλια βορειότερα από το σημείο όπου το γεωτρύπανο WEST CAPELLA θα ξεκινήσει τις εργασίες του από την Τετάρτη και για διάστημα 3 μηνών.

Του Μαρίνου Γκασιάμη



Συγκεκριμένα, η Τουρκία με την NAVTEX 697/17 χωρίς να έχει προφανώς και την σχετική δικαιοδοσία ενημέρωσε πως θα διεξάγει ναυτικές ασκήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη.







Καλά πληροφορημένη πηγή που μίλησε στο newsbeast.gr, υπενθύμισε πως η Ελλάδα ήδη διαθέτει επίσημα, μονάδα του στόλου στην ευρύτερη περιοχή, η οποία βέβαια βρίσκεται εκεί σε αποστολή του ΟΗΕ για το Λίβανο.
Ο Τσίπρας ενημερώνει τη Βουλή

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ενημέρωση που θα κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση σχετικά με το Κυπριακό, όπου αναμένεται να τεθεί και το θέμα των πετρελαίων στην κυπριακή ΑΟΖ και τις απειλές της Άγκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.