Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η 8ΧΡΟΝΗ ΣΑΦΙ ΡΟΥΣΟΣ - ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ Η ΑΠΟΤΕΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΗΣ

Η κηδεία της Σάφι Ρούσος, του νεότερου θύματος της αποτρόπαιας επίθεσης που άφησε νεκρούς 22 ανθρώπους στη συναυλία της Αριάνα Γκράντ...





Η κηδεία της Σάφι Ρούσος, του νεότερου θύματος της αποτρόπαιας επίθεσης που άφησε νεκρούς 22 ανθρώπους στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, τον περασμένο Μάιο, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στον καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ.

Στον ναό έχουν προσέλθει εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στο οκτάχρονο κορίτσι που χάθηκε τόσο τραγικά από τη βόμβα που πυροδότησε ο Σαλμάν Αμπεντί.




Το κοριτσάκι κυπριακής καταγωγής, που βρισκόταν στη μοιραία συναυλία με τη μητέρα του και την 26χρονη αδερφή του (και οι δύο τραυματίστηκαν στην επίθεση) είναι το τελευταίο θύμα που κηδεύεται από την επίθεση της 22ας Μαΐου που συγκλόνισε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία, θα ακολουθήσει η αποτέφρωση του κοριτσιού σε ιδιωτική τελετή σύμφωνα με την επιθυμία των γονιών της.

Η τραγική μοίρα του άτυχου κοριτσιού



Η 8χρονη Σάφι Ρούσος, κυπριακής καταγωγής, ήταν το νεότερο από τα 22 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης τον Μάιο, στη συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα.

Το κορίτσι είχε πάει στην συναυλία μαζί με την μητέρα και την αδελφή της. Τα εισιτήρια της Η μητέρα της, Λίζα Ρούσος, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.




Πριν λίγο καιρό, ο πατέρας της, Άντριου Ρούσος, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανείπωτη τραγωδία, στο BBC και στην εκπομπή της Βικτόρια Ντέρμπισαϊρ.

Ο Άντριου Ρούσος δήλωσε πως ο χαμός της κόρης του είναι ένας «εφιάλτης» και τόνισε ότι τώρα η οικογένειά του «έχει χάσει τα πάντα». Όταν η σύζυγός του ξύπνησε στο νοσοκομείο από το κώμα, τα πρώτα λόγια που του είπε ήταν: «Η Σάφι έχει φύγει, έτσι δεν είναι;».

Ο ίδιος συντετριμμένος μίλησε για την στιγμή που ένας αστυνομικός του ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του. «Δεν μπορούσα να το καταλάβω. Απλά κάθισα και τον κοίταζα. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί να συμβεί. Δεν ήξερα το να πω, δεν ήξερα τι να σκεφτώ», δήλωσε ο πατέρας της μικρής Σάφι.

Ο πατέρας της 8χρονης περιέγραψε στην εκπομπή τον χαρακτήρα της κόρης του και ανέφερε πως στην Σάφι άρεσαν τα αστεία και αγαπούσε την μουσική, τον χορό και την γυμναστική.

Στο πλατό βρέθηκε και η μεγαλύτερη αδελφή της Σάφι, που αποκάλυψε πως η 8χρονη ήταν φανατική θαυμάστρια της Αριάνα Γκράντε ενώ ο Άντριου Ρούσος ανέφερε ότι η κόρη του ήξερε όλα τα τραγούδια της ποπ τραγουδίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.