Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΑΜΗΣΤΡ@ΝΕΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ RYANAIR: ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΑΡΩΝ ΔΕ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Ασυγκράτητο αποδείχθηκε ένα νεαρό ζευγάρι σε πτήση της Ryanair, με αποτέλεσμα να αφήσει άφωνους τους συνεπιβάτες τους με τα απρεπή κ...





Ασυγκράτητο αποδείχθηκε ένα νεαρό ζευγάρι σε πτήση της Ryanair, με αποτέλεσμα να αφήσει άφωνους τους συνεπιβάτες τους με τα απρεπή καμώματά του.

Οι δύο τους δεν μπήκαν καν στον κόπο να πεταχτούν μέχρι την τουαλέτα και αποφάσισαν να γίνουν θέαμα για όλους τους επιβάτες της πτήσης από το Μάντσεστερ στην Ίμπιζα.





Οι εμβρόντητοι ταξιδιώτες παρακολούθησαν την κοπέλα να σκαρφαλώνει στον σύντροφό της και να αρχίζουν τις τρέλες!

Ο 21χρονος Κίεραν Ουίλιαμς από το Πρέστον εξεπλάγη όταν είδε το ζευγάρι. «Τους άκουσα στην αρχή να συζητούν για να το κάνουν, όμως σκέφτηκα ότι αστειεύονται. Ο τύπος φώναζε αν είχε κανείς μας προφυλακτικό. Όλοι γελάσαμε, όμως δέκα λεπτά αργότερα το έκαναν! Εμοιαζαν μεθυσμένοι. Είδαμε το κορίτσι να κατεβάζει το παντελόνι του, όπως έκανε και ο άντρας και μετά ανέβηκε επάνω του. Έπρεπε να βγάλω το κινητό μου και να το τραβήξω. Ποτέ μου δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Μια γυναίκα που καθόταν δίπλα στο ζευγάρι ζήτησε να κάτσει αλλού, όμως κανένας από το προσωπικό αέρος δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει. Ούτε καν παρατήρηση δεν τους έκαναν» τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.