Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟNΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…!!!!

Τροποποιήθηκε ο κανονισμός σχετικά με το άνοιγμα, το κλείσιμο και την ονοματοθεσία κάθε είδους μονάδων εκπαίδευσης και των ξενώνων ...







Τροποποιήθηκε ο κανονισμός σχετικά με το άνοιγμα, το κλείσιμο και την ονοματοθεσία κάθε είδους μονάδων εκπαίδευσης και των ξενώνων τους. Η ρύθμιση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και τέθηκε σε εφαρμογή. Σύμφωνα με τον νέο αυτό κανονισμό καθίσταται υποχρεωτική η ύπαρξη τουαλετών και μεστζίτ.




…………………

Στο τμήμα ¨Γενικές Αρχές¨ στο εδάφιο ¨c¨ του άρθρου 5 προβλέπεται ότι καθίστανται υποχρεωτικές οι τουαλέτες για τους εκπαιδευτικούς φορείς όπως και ξεχωριστά μεστζίτ για κορίτσια και αγόρια.

………………

Ο Μεχμέτ Μπαλίκ-πρόεδρος του συνδικάτου εκπαιδευτικών Eğitim-İş, δήλωσε πως η υποχρέωση ύπαρξης μεστζίτ στις εκπαιδευτικές μονάδες είναι αντισυνταγματική.

………………

Ο Μεχμέτ Μπαλίκ είπε πως αυτή η κίνηση σχετικά με τα μεστζίτ αποτελεί παραβίαση της ισοτιμίας που πρέπει να έχει το κράτος απέναντι σε κάθε θρησκεία και στα μέλη κάθε θρησκείας , συνιστά παραβίαση νόμων και παιδαγωγικών αρχών και πρόσθεσε πως θα ανοίξει το δρόμο για το φακέλωμα μαθητών και εκπαιδευτικών, σχετικά με το αν πάνε ή όχι στα μεστζίτ.

……………….

http://haber.sol.org.tr/toplum/resmi-gazetede-yayimlandi-egitim-kurumlarina-mescit-zorunlulugu-200996

24/6/2017
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.