Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ LIVE ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!

Βίντεο σοκ που δείχνει καρέ - καρέ την μοιραία πτήση του ψεκαστικού ελικοπτέρου που έπεσε στον υδροβιότοπο του Σχοινιά - Νεκροί είναι ...







Βίντεο σοκ που δείχνει καρέ - καρέ την μοιραία πτήση του ψεκαστικού ελικοπτέρου που έπεσε στον υδροβιότοπο του Σχοινιά - Νεκροί είναι ο χειριστής του ελικοπτέρου και ο υπάλληλος φύλαξης του υδροβιότοπου του Σχοινιά




Τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Σχοινιά μετέδιδε live στο Facebook, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος φύλαξης του υδροβιότοπου που ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του ψεκαστικού ελικοπτέρου.

Στα πλάνα του σοκαριστικού βίντεο φαίνεται αρχικά ο υδροβιότοπος του Σχοινιά από ψηλά, ενώ όσο προχωρά το βίντεο, φαίνεται το ελικόπτερο να χάνει σταδιακά ύψος και να αυξάνει ταχύτητα (έτσι φαίνεται τουλάχιστον), ενώ ακούγεται μόνο ο ήχος από την μηχανή. Η εικόνα ξαφνικά διακόπτεται βίαια, χωρίς να ακουστεί τίποτα.

Στο προφίλ του άτυχου φύλακα υπάρχει ακόμα ένα βίντεο από την live μετάδοση, που ξεκίνησε στις 09:23 το πρωί και διαρκεί περίπου ενάμιση λεπτό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.