Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΕΕΔ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ... Ζ΄ΜΑΚ: ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Combat Medics ΤΗΣ SOCEUR - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο έγινε για λίγο "θέατρο επιχειρήσεων" για συνεκπαίδευση κατά το διάστημ...





Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο έγινε για λίγο "θέατρο επιχειρήσεων" για συνεκπαίδευση κατά το διάστημα 19-23 Ιουνίου των κομμάντος της Ζ' Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών με εξειδικευμένο προσωπικό (Νοσοκόμους Μάχης) της αμερικανικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων στην Ευρώπη (Special Ops Command Europe-SOCEUR).




Η συνεκπαίδευση με τους Αμερικανούς Combat Medics πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο προαγωγής του επιπέδου γνώσεων και εμπειριών σε αντικείμενα και τεχνικές πρώτων βοηθειών στο πεδίο της μάχης.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την συνεκπαίδευση των επιλέκτων στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ.


















onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.