Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΟΥ... (ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ LINDL) ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ... - ΒΙΝΤΕΟ -

Το φουσκωμένο ποτάμι παρασέρνει τη γέφυρα και οι περισσότεροι από όσους την περνούσαν έτρεξαν προς την όχθη εκτός από δύο που παγιδεύ...





Το φουσκωμένο ποτάμι παρασέρνει τη γέφυρα και οι περισσότεροι από όσους την περνούσαν έτρεξαν προς την όχθη εκτός από δύο που παγιδεύτηκαν

Την τρομακτική στιγμή που μια γέφυρα φτιαγμένη από μπαμπού παρασέρνεται από ποτάμι, την ώρα που περνούν από πάνω της παιδιά κατέγραψε κάμερα σε χωριό της Ινδίας.





Το βίντεο δείχνει γυναίκες, μαθητές και νεαρούς άντρες να βρίσκονται πάνω στη γέφυρα του χωριού Τζαγκιρόουντ, στην επαρχία Άσαμ, για να περάσουν απέναντι, ενώ το φουσκωμένο ποτάμι κυλά από κάτω τους.

Μερικοί από αυτούς διακρίνονται να σταματούν στη μέση της γέφυρας και να βουτούν τα χέρια τους μέσα στο νερό, όταν ξαφνικά η γέφυρα αρχίζει να συστρέφεται και να λυγίζει.

Δευτερόλεπτα αργότερα το κέντρο της γέφυρας βυθίζεται στο νερό παρασυρόμενο από το ισχυρό ρεύμα. Περίπου δέκα άντρες και παιδιά τρέχουν προς την ασφάλεια της όχθης και ενώ οι περισσότεροι καταφέρνουν να σωθούν, δύο μένουν κολλημένα με κίνδυνο να παρασυρθούν και αυτοί.

Η μία πλευρά της γέφυρας αποκολλάται από την απέναντι όχθη, με αποτέλεσμα να παρασύρεται μακριά από το ποτάμι.

Καθώς το βίντεο τελειώνει, οι δύο άντρες φαίνονται να παρασύρονται και αυτοί με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τους σώσουν τραβώντας τους στην όχθη.

Ευτυχώς, οι δύο άντρες σώθηκαν, ενώ η γέφυρα κόπηκε τελείως αφήνοντας τους κατοίκους της άλλης πλευράς παγιδευμένους εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.