Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ»...!!! ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ISIS ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...!!!

Το Ισλαμικό Κράτος προχωράει σε νέο μήνυμα τρόμου προς την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο εν όψει του Ραμαζανιού. Κινδυνεύουν να χάσουν...







Το Ισλαμικό Κράτος προχωράει σε νέο μήνυμα τρόμου προς την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο εν όψει του Ραμαζανιού. Κινδυνεύουν να χάσουν τη Ράκα




Σε νέες απειλές κατά του δυτικού κόσμου προχωρά η ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους (ISIL), καθώς μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κάλεσε τους υποστηρικτές του στην Ευρώπη να διεξάγουν επιθέσεις εναντίον χριστιανών πολιτών.

Το Ισλαμικό Κράτος αναφερόμενο στους χριστιανούς πολίτες, τους αποκαλεί «σταυροφόρους» και είπε στους υποστηρικτές του μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ότι η δολοφονία αυτών των ανθρώπων θα τους ωφελήσει κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού.

Η τρομοκρατική ομάδα ενθάρρυνε τους υποστηρικτές της να πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον χριστιανών πολιτών με τη χρήση οχημάτων, όπλων ή μαχαιριών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τρομοκρατική ομάδα ενθάρρυνε τους υποστηρικτές της να πραγματοποιήσουν επιθέσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών.
armynow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.