Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ...» ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ... ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΣΑΚΑΡΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Το στυγερό έγκλημα έγινε το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2017 - Ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε θανάσιμα τον Μάριο Λουκόπουλ...






Το στυγερό έγκλημα έγινε το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2017
- Ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε θανάσιμα τον Μάριο Λουκόπουλο, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, που διατηρούσε στο Μοσχάτο
- Η πρώην σύζυγος του 47χρονου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
- “Πάντα ήξερε τι κάνω και μόλις έκανα κάτι που δεν “έπρεπε”, φτάσαμε στο σημείο να χαθεί ο ίδιος”, είπε με δάκρυα στα μάτια




"Σίγουρα κάποιος θα χανόταν... Μπορεί να ήμουν εγώ", είπε, κλαίγοντας η σύζυγος του Μάριου Λουκόπουλου, η οποία έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη και μίλησε για τη δολοφονία του 47χρονου από τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη.

Η χήρα του Μάριου Λουκόπουλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon και αναφέρθηκε στο διαζύγιο, αλλά και στην πολύ σύντομη σχέση που είχε με τον Παραολυμπιονίκη.

"Αγαπιόμασταν και αγαπιόμαστε πολύ, αλλά έπρεπε να χωρίσουμε. Η σχέση μας ήταν βλαπτική περισσότερο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μας. Ήταν βλαπτική για πολλούς λόγους", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Με τον Τσαγκάρη είχαμε βρεθεί πρώτη φορά τομ Σεπτέμβριο του 2015, όταν ένιωσα και τυπικά ελεύθερη να βρεθώ με έναν άνθρωπο.



Ο Μάριος το έμαθε μόνος του, κάποια στιγμή δεν κρατήθηκε και παραδέχτηκε ότι το ξέρει. Είχε εκπλαγεί, γιατί αφενός ήξερε ότι μέχρι τότε δεν με είχε πλησιάσει άλλος άνδρας και αφετέρου με ρώτησε γιατί με αυτόν. Ήταν πολύ ήρεμος.
Το συζητήσαμε...".

Αναφερόμενη στον Παραολυμπιονίκη, είπε: "Με ρώτησε ο Τσαγκάρης αν είμαι παντρεμένη και του είπα ότι έχω καταθέσει τα χαρτιά για συναινετικό διαζύγιο... Τέλη Μαρτίου βρεθήκαμε ξανά τυχαία στο δρόμο. Αρχές Απριλίου ξαναβρεθήκαμε δυο φορές. Ο Μάριος ήξερε τα πάντα. Και μου είπε: Πάλι με αυτόν;... Πάντα ήξερε τι κάνω και μόλις έκανα κάτι που δεν “έπρεπε” φτάσαμε στο σημείο να χαθεί ο ίδιος. Κάποιος θα χανόταν".




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.