Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ... ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΝΤΡΙΚΟΣ

Μια ήσυχη ζωή, μακριά από την έντονη πολιτική σκηνή, έχει επιλέξει να ζει στην Κρήτη ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου Α...






Μια ήσυχη ζωή, μακριά από την έντονη πολιτική σκηνή, έχει επιλέξει να ζει στην Κρήτη ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου Αντρίκος. Μετά τις πολυετείς σπουδές του στα οικονομικά και στην κοινωνιολογία ο γοητευτικός 37χρονος αποφάσισε τελικά να ασχοληθεί με τις εναλλακτικές θεραπείες και τον βελονισμό, ανοίγοντας τα δικά του φτερά στη Χερσόνησο Ηρακλείου απ' όπου κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του, αθλήτρια Πωλίνα Πατραμάνη.




ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Σοβαρός, ευγενικός και προσιτός, ο Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ βγάζει χρήματα από την εργασία του ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ευρύτερη περιοχή κάνοντας κατ' οίκον επισκέψεις για βελονισμό.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να εμβαθύνει στο επάγγελμα του θεραπευτή - βελονιστή. Οι θεραπείες του -οι οποίες λέγεται ότι είναι πρωτοποριακές- δεν είναι ακριβές, αφού ο ίδιος καταλαβαίνει ότι η τσέπη των πολιτών έχει στενέψει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά ευχάριστα με την 30χρονη σύντροφό του και τον σκύλο τους, ενώ σύμφωνα με το ekriti.gr γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του. Του αρέσει να βρίσκεται με φίλους, είτε σε σπίτια είτε σε στέκια της Χερσονήσου. Συχνά πυκνά τον επισκέπτονται και παλιοί καλοί φίλοι του από την Αθήνα, με τους οποίους περνάει όμορφες στιγμές στο νησί που λατρεύει.

Προσεκτικοί

Ο Ανδρέας, που είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο γάμο του με την Εύα Ζησιμίδου, είναι πάντα φιλικός με τους κατοίκους της Χερσονήσου, αλλά μαζί με την αρραβωνιαστικιά του φροντίζει να είναι πολύ προσεκτικός στις συναναστροφές του, για να αποφεύγει τυχόν περίεργους που θα ήθελαν να διεισδύσουν στην ήρεμη ζωή του και ενδεχομένως να την ταράξουν.

Η 30χρονη Πωλίνα είναι με τον Ανδρέα από τον Οκτώβριο του 2013. Οπως είχε αναφέρει η ίδια στο προφίλ που διατηρούσε τότε στο facebook, η πρώτη γνωριμία τους έγινε στις 28 Μαΐου του 2012 στην Κρήτη.





Από την πρώτη κιόλας στιγμή τόσο ο Ανδρέας όσο και η ίδια κατάλαβαν ότι είχαν γεννηθεί ο ένας για τον άλλον, αφού είχαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όπως τη μουσική και τον αθλητισμό.


Η πρώτη που είχε μάθει για τη σχέση του ζευγαριού ήταν η μικρότερη αδελφή του Ανδρέα, η Μαργαρίτα (από τον γάμο του Γιώργου Παπανδρέου με την Αντα Παπαπάνου), η οποία έχει γίνει στενή φίλη της Πωλίνας.
Η ακύρωση του γάμου

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε προγραμματίσει να αρραβωνιαστεί, σύμφωνα με το κρητικό έθιμο, στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η νύφη, δηλαδή στη Χερσόνησο. Ο αρραβώνας είχε οριστεί για το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2014. Οι δυο τους είχαν επιλέξει ένα παραδοσιακό κρητικό μαγαζί και καλεσμένοι ήταν οι στενότεροι φίλοι τους.

Ομως, ο γάμος τους, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, δεν έγινε ποτέ στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο μικρό λιμάνι της Χερσονήσου, αφού οι μελλόνυμφοι είχαν ενοχληθεί από τη δημοσιότητα που είχε λάβει το γεγονός. Την είδηση για την ακύρωση είχε επιβεβαιώσει συγγενής της Πωλίνας, ο οποίος είχε αναφέρει ότι τα παιδιά επιθυμούσαν ο γάμος τους να γίνει μακριά από τους φωτογράφους.

Η μελαχρινή Κρητικιά που έκλεψε την καρδιά του Ανδρέα Παπανδρέου τζούνιορ, εκτός από μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο του τουρισμού, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και στα γήπεδα, καθώς θεωρείται αστέρι του βόλεϊ. Με ύψος 1,71 μ. η 30χρονη Πωλίνα διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία, αγωνιζόμενη αρχικά ως ακραία της ομάδας ΑΘΛΕΣΗ στην Α2 κατηγορία και στη συνέχεια στις ομάδες Χερρονάσιος, ΓΑΣΜ Μεσσαράς αλλά και στη Νίκη Αμαρουσίου.

ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.