Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΟΤΑΝ Ο ΛΑΒΡΟΦ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ STOXOS.GR ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ...


ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ STOXOS.GR ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!!!




Τις τουρκικές θέσεις για τις έρευνες φυσικού αερίου στην Κύπρο φαίνεται πως στηρίζει η Μόσχα.

Αυτό δείχνουν οι δηλώσεις του Σερκέϊ Λαβρόφ ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως στην Κύπρο οι έρευνες φυσικού αερίου πρέπει να γίνουν προς το συμφέρον όλων των Κυπρίων. « Για τους υδρογονάνθρακες όχι μονο στην ανατολική Μεσόγειο και σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να τηρηθούν οι διεθνείς κανόνες και οι αρχές του δικαίου της Θάλασσας του 1982. Στην Κύπρο, θα στηρίξουμε όλες οι έρευνες για το φυσικό πλούτο σε περίπτωση που θα γίνουν για το συμφέρον όλων των Κυπρίων. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε διαφορετικά».

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΒΡΟΦ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! ΚΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"΄ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΡΑΖΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΣΛΑΒΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!! ΠΟΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΙΚΗΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.