Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ! ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ... ΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ!

Πληρώνουν ταρίφα 100 ευρώ σε αθίγγανους για να “εξαφανίζουν” τα σκουπίδια, ενώ υπάρχουν ακόμη και προσφορές με… 200 ευρώ τα τέσσερα ...






Πληρώνουν ταρίφα 100 ευρώ σε αθίγγανους για να “εξαφανίζουν” τα σκουπίδια, ενώ υπάρχουν ακόμη και προσφορές με… 200 ευρώ τα τέσσερα δρομολόγια





Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν απηυδήσει από την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο τις τελευταίες ημέρες, με βουνά σκουπιδιών σε βασικές αρτηρίες.

Σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν την τάξη μπροστά από τα μαγαζιά τους, οι έμποροι πληρώνουν Ρομά για να πάρουν τα απορρίμματα από τους δρόμους και να τα μεταφέρουν με τα οχήματά τους σε άλλους χώρους.




Την καταγγελία έκανε στο Thestival ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της πόλης, ο οποίος υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία αυτή ελήφθη τη χτεσινή ημέρα και ότι καταστηματάρχες, κυρίως από τον χώρο της εστίασης, πληρώνουν ταρίφα 100 ευρώ σε αθίγγανους για να “εξαφανίζουν” τα σκουπίδια, ενώ υπάρχουν ακόμη και προσφορές με… 200 ευρώ τα τέσσερα δρομολόγια!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, οι σακούλες καταλήγουν σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, στη δυτική είσοδο της πόλης, μετά το εμπορικό κέντρο One Salonica.

Για την κατάσταση είναι ενήμερη η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ενημερωθεί και η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η οποία θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανακόψει τη δράση των αθίγγανων – “οδοκαθαριστών”.

Πηγή: Thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.