Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ... ΚΟΥΡΔΟΙ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...ΚΤΗΝΗ! ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ -

Το τουρκικό καθεστώς αντιμετωπίζει τους Κούρδους υπηκόους του όπως ακριβώς και εμάς τους Έλληνες πριν 200 χρόνια. Ως υποτελείς δίχω...





Το τουρκικό καθεστώς αντιμετωπίζει τους Κούρδους υπηκόους του όπως ακριβώς και εμάς τους Έλληνες πριν 200 χρόνια. Ως υποτελείς δίχως κανένα δικαίωμα.






Ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει Τούρκους στρατιώτες να κατάσχουν εκατοντάδες πρόβατα και κατσίκια από Κούρδους βοσκούς στη νοτιοανατολική Τουρκία, με τη δικαιολογία ότι οι βοσκοί δεν είχαν κτηνοτροφικές άδειες.

Βεβαίως όπως θα δείτε προς το τέλος του βίντεο, το οποίο έχει αγγλικούς υπότιτλους, ένας Κούρδος βοσκός δείχνει τα χαρτιά της άδειάς του, αλλά αυτό δεν «συγκινεί» τους Τούρκους χωροφύλακες που βγήκαν να αρπάξουν τα κοπάδια της φτωχολογιάς.

Η Τουρκία μπορεί να παριστάνει στα τουρκικά σίριαλ το σύγχρονο κράτος, στην πραγματικότητα όμως είναι μια χώρα που ζει σε μια άλλη εποχή που για όλο τον πολιτισμένο κόσμο θεωρείται ξεπερασμένη.

Εικόνες σαν αυτές που θα δείτε εξηγούν γιατί πολλοί Κούρδοι πιάνουν τα όπλα και ανεβαίνουν στα βουνά.



tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.