Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ!!! ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...

Δυο άτομα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για κλοπές σε δυο σπίτια σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου Χανίων και Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, ...







Δυο άτομα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για κλοπές σε δυο σπίτια σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου Χανίων και Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.550 ευρώ.




Πρόκειται για έναν 32χρονο και ένα 48χρονο, η σύλληψη των οποίων έγινε μετά από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου σε αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι δύο άνδρες επέδειξαν πλαστά έγγραφα (ταυτότητες και άδειες ικανότητας οδήγησης) αρχών Ρουμανίας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.250 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι δύο, στις 14 και 15 Ιουνίου είχαν διαπράξει τις κλοπές στα δύο σπίτια στον Κίσσάμο Χανίων και στον Άγ. Βασίλειο Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.