Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΑΒΑΤΗΣ - ΦΑΝΤΑΣΜΑ Ή Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ;;;

Όσοι κινούνταν στην autoroute A4, στο ύψος του Maisons-Alfort, γύρω στις 8 το πρωί της 28ης Μαϊου, έπαθαν σοκ βλέποντας μια μοτοσικλέτα ...





Όσοι κινούνταν στην autoroute A4, στο ύψος του Maisons-Alfort, γύρω στις 8 το πρωί της 28ης Μαϊου, έπαθαν σοκ βλέποντας μια μοτοσικλέτα να τρέχει στην αριστερή λωρίδα χωρίς κανέναν στη σέλα της.

Όπως αντιλαμβάνεστε, πολλοί έβγαλαν το κινητό τους για να φωτογραφίσουν ή να βιντεοσκοπήσουν το απίστευτο θέαμα.





«Στο video βλέπουμε καθαρά μια μοτοσικλέτα… χωρίς αναβάτη. Ένα φάντασμα!», δήλωσε οδηγός, αυτόπτης μάρτυς, στην εφημερίδα The Sun.

Φυσικά δεν επρόκειτο για φάντασμα ή κάποιο θαύμα. Η εξήγηση ήταν ως συνήθως πολύ πιο απλή. Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας είχε εμπλακεί σε ατύχημα και είχε πέσει από τη σέλα με τη μοτοσικλέτα εν κινήσει. Ο οδηγός που τον είχε χτυπήσει τον μάζεψε και πήγαν να βρουν τη μοτοσικλέτα.



Δεν τη βρήκαν και, καθώς ο μοτοσικλετιστής είχε τραυματιστεί στο χέρι, ο οδηγός τον πήγε στο νοσοκομείο.

Και στο μεταξύ, η Harley συνέχισε να πηγαίνει μόνη της!

Ο μοτοσικλετιστής κασκαντέρ Jean-Pierre Goy δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ότι μοτοσικλέτες χωρίς αναβάτη μπορεί να συνεχίσουν να κινούνται για κάμποσες εκατοντάδες μέτρα, ειδικά αν έχουν σύστημα cruise control.

«Ο αναβάτης μπορεί να έπεσε και η μοτοσικλέτα, που χωρίς αυτόν είχε πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, να συνέχισε το ταξίδι της», εξήγησε ο Goy. «Έχω δει μοτοσικλέτες να κινούνται έτσι για ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις, ιδίως αν είχε κολλήσει το cruise control».

Η Parisien βρήκε τον ίδιο τον αναβάτη της Harley, που, με επιδέσμους και πατερίτσες, εξήγησε ότι ένας οδηγός πήγε να βγει σε έξοδο της autoroute A4, μετάνιωσε και ξαναμπήκε μπροστά του πατώντας τη «ζέβρα». Ο μοτοσικλετιστής φρενάρισε δυνατά, το τιμόνι του δίπλωσε και φοβούμενος ότι η βαριά Harley θα έπεφτε πάνω του και θα τον έλιωνε, την έσπρωξε και πήδηξε με 60-70 km/h. «Την είδα να φεύγει μακριά», είπε.

Μερικές ημέρες αργότερα, όταν πήγε να ρωτήσει την Τροχαία των εθνικών οδών, του είπαν ότι τη βρήκαν στο Παρίσι, στο Quai de Bercy, 9 χιλιόμετρα μακριά! «Ανακουφίστηκα, διότι κανένας δεν με πίστευε», είπε ο άτυχος μοτοσικλετιστής. «Όλοι έλεγαν ότι θα είχε κάποιο σύστημα τηλεκατεύθυνσης, αλλά δεν έχει ούτε cruise control».



[Πηγή: Le Parisien] drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.