Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΛΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑΔΙΑ ΚΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΠΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: «ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΡ;»

Μπορεί φέτος οι υποψήφιες των κυπριακών καλλιστείων να ήταν πιο... υποψιασμένες, ωστόσο, την πάτησαν και πάλι. Μια εξ' αυτών συγκ...





Μπορεί φέτος οι υποψήφιες των κυπριακών καλλιστείων να ήταν πιο... υποψιασμένες, ωστόσο, την πάτησαν και πάλι. Μια εξ' αυτών συγκεκριμένα και έγινε και πάλι viral.




Στην υποψήφια τέθηκε το ερώτημα «ποια στοιχεία πρέπει να έχει μια σταρ». «Κοκκινάδι, εσώρουχα.... ε αυτά», είπε αφήνοντας άφωνο τον δημοσιογράφο. «Η προσωπικότητά της δεν μετράει;» την ρώτησε έκπληκτος. «Ναι,εεεεεεεεε», απάντησε η υποψήφια με τον δημοσιογράφο να παρατάει την προσπάθεια και να κλείνει τη... συζήτηση με ένα σ' ευχαριστούμε πολύ.


Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, διαγωνιζόμενη κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «Ποια θα ήταν η αντίδραση σου αν μάθαινες ότι κάποιος συγγενής σου είναι φορέας του έιτζ;» και έδωσε την απίστευτη απάντηση: «Θα του έλεγα, μπράβο συγχαρητήρια, πάντα τέτοια»...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.