Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ... ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑΥΡΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΤΟΥ!

Άνδρας που βιντεοσκοπούσε έναν ταύρο κατά τη διάρκεια εθίμου με ταυρομαχίες στο νησί Τερσέιρα της Πορτογαλίας, δέχθηκε την άγρια επ...







Άνδρας που βιντεοσκοπούσε έναν ταύρο κατά τη διάρκεια εθίμου με ταυρομαχίες στο νησί Τερσέιρα της Πορτογαλίας, δέχθηκε την άγρια επίθεση του ζώου!

Ο συγκεκριμένος άνδρας παρακολουθούσε τους αγώνες «touradas à corda», που σημαίνει ταυρομαχίες όπου ο ταύρος είναι δεμένος με σχοινί και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τη δράση με το τάμπλεt του. Όμως είχε απορροφηθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν αντιλήφθηκε ότι το ζώο κατευθυνόταν εναντίον του. Δυστυχώς τη στιγμή που το αντιλήφθηκε ήταν αργά.




Ο ταύρος άρχισε να τον εκσφενδονίζει στον αέρα σαν ήταν παιχνιδάκι μέχρι που τον αφήνει αναίσθητο. Μάταιες οι προσπάθειες των παρευρισκόμενων να του αποσπάσουν την προσοχή.

Φυσικά το μεγαλόσωμο ζώο κάποια στιγμή τον εγκατέλειψε αφήνοντάς τον να κείτεται στο έδαφος. Η κατάσταση του άνδρα δεν έχει γίνει γνωστή.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το huffingtonpost.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.