Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Η αδημονία για την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του βρετανικού Κοινοβουλίου μετά τις εκλογές φαίνεται ότι δεν άγγιξε καθόλου βουλε...







Η αδημονία για την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του βρετανικού Κοινοβουλίου μετά τις εκλογές φαίνεται ότι δεν άγγιξε καθόλου βουλευτή του συντηρητικού κόμματος, ο οποίος είχε άλλη ασχολία.





Ο Τζόναθαν Ντζανόγκλι (δεξιά φωτό) πιάστηκε στα πράσα από συνάδελφό του να κοιτάζει στο κινητό του αισθησιακές φωτογραφίες καλλίγραμμων χορευτριών νυχτερινού κέντρου.

Το ολίσθημα του Ντζανόγκλι αποκαλύφτηκε όταν η βουλευτής Αννα Σούμπρι, που καθόταν πίσω του, ανάρτησε στο twitter φωτογραφία σχολιάζοντας την επικείμενη έναρξη της συνεδρίασης και το αποτέλεσμα των εκλογών.
Οι followers της όμως δεν ασχολήθηκαν με το σχόλιό της, αλλά το ενδιαφέρον τους επικεντρώθηκε στην οθόνη του κινητού του Ντζανόγκλι. Οχι μόνο παρατήρησαν ότι ο βουλευτής χάζευε αισθησιακές χορεύτριες, αλλά κατάφεραν να εντοπίσουν σε ποιο συγκεκριμένο nightclub εργάζονται τα προκλητικά ντυμένα κορίτσια, καθώς η διακόσμηση του χώρου παρέπεμπε σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης.

Ο Ντζανόγκλι πάντως το αρνήθηκε, δηλώνοντας ότι απλώς είχε μπει στο twitter και παρακολουθούσε τα tweets του, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.



espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.