Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ 7 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Επτά κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους σε εξέγερση που σημειώθηκε σε φυλακές εφήβων στη βορειοανατολική Βραζιλία σύμφωνα με την τηλεόραση...




Επτά κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους σε εξέγερση που σημειώθηκε σε φυλακές εφήβων στη βορειοανατολική Βραζιλία σύμφωνα με την τηλεόραση της πορτογαλικής Globo η οποία επικαλείται τοπικές αρχές.




Οι θάνατοι ακολούθησαν της προσπάθειας των φρουρών να αποτρέψουν τη διαφυγή κάποιων κρατουμένων της φυλακής στην πόλη Λάγκοα Σέκα η οποία βρίσκεται στην πολιτεία Παράϊμπα.

Οι κρατούμενοι αντιδρώντας στην προσπάθεια των αρχών άρχισαν να βάζουν φωτιά σε στρώματα και σε έπιπλα ενώ στη συνέχεια ξέσπασαν και μάχες μεταξύ των κρατουμένων. Κάποιοι κάηκαν ζωντανοί ενώ κάποιοι άλλοι μαχαιρώθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης και της πυρκαγιάς που ξέσπασε περισσότεροι από 20 κρατούμενοι κατάφεραν να ξεφύγουν από το κέντρο κράτησης και τώρα αναζητούνται από την αστυνομία.

Οι ταραχές είναι συχνό φαινόμενο στις φυλακές της Βραζιλίας, οι οποίες είναι συνήθως υπερπλήρεις και έχουν πολλές ελλείψεις.


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.