Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KAKO ΨΟΦΟ ΡΕ...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ... ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ!

«ΕΙΧΕ ΖΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ... ΕΔΕΡΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ» ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ ΖΟΥΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕ...






«ΕΙΧΕ ΖΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ... ΕΔΕΡΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ» ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ ΖΟΥΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! - ΒΙΝΤΕΟ -
Εικόνες που σοκάρουν στο video ντοκουμέντο της εκπομπής Tatiana Live για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της. Ο 55χρονος δράστης για 18 χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του. Αποκορύφωμα το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής που έστειλε το 14χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο.





Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα video από την κακοποίηση των παιδιών - που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σκληρές εικόνες βίας. Ο 55χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η ταλαιπωρημένη μάνα προσπαθεί να πατήσει και πάλι στα πόδια της.

Σε επικοινωνία με την εκπομπή, η μητέρα του κοριτσιού αποκαλύπτει: “18χρόνια δέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Φοβόμουν και στο παρελθόν που είχα μπει στη μέση για τσακωμό κατέληξα στο νοσοκομείο”, αποκάλυψε η γυναίκα και συμπλήρωσε: “Υπήρχαν παντού κάμερες. Ήμουν εσώκλειστη, δεν μπορούσα να πάω πουθενά μόνη. Τα παιδιά πήγαιναν μόνο στο σχολείο”.

Ακόμη, ανέφερε: “Τα παιδιά τα χτυπούσε από τα τέσσερα, πέντε χρόνια και μετά. Τα έβαζε τιμωρία και τα άφηνε στα κεραμίδια μόνα με ένα ποτήρι νερό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.