Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΟ DEAL ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ADIDAS... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ!

Η εταιρία KPS του ομογενή, κ. Μάικλ Ψαρού, σύναψε συμφωνία με την εταιρία Adidas για την αγορά του TaylorMade Golf για το ποσό των ...

yKF59vT






Η εταιρία KPS του ομογενή, κ. Μάικλ Ψαρού, σύναψε συμφωνία με την εταιρία Adidas για την αγορά του TaylorMade Golf για το ποσό των $425 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με το PGATOUR.COM.




Σύμφωνα με το ανακοινωθέν σχεδόν το μισό ποσό της αγοράς συμφωνήθηκε να καταβληθεί σε ρευστό, ενώ η μεταβίβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2017 ακολουθώντας τις προβλεπόμενες συνθήκες υπογραφής συμφωνιών.

Η KPS Capital Partners διευθύνει την ιδιωτικού δικαίου κοινοπραξία η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη και ιδρύθηκε από τους Γουτζίν Κέιλιν, Μάικλ Ψαρό και Ντέιβιντ Σαπίρο το 1991.

Διαθέτει χαρτοφυλάκιο της τάξεως των 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ασχολείται με επενδύσεις σε βιομηχανικές εταιρείες που βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο και χρειάζονται άμεσα κεφάλαια. Μ’ άλλα λόγια, αναλαμβάνουν ημιθανείς εταιρείες και τις επαναφέρουν στη ζωή. Λειτουργούν 99 εταιρείες σε 23 χώρες του Κόσμου με σαράντα χιλιάδες υπαλλήλους.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Adidas κ. Κάσπερ Ρόρστερντ είπε πως «το TaylorMade είναι ένα ηγετικό παγκόσμιο όνομα με εξαιρετικά δυνατή θέση στην αγορά». Συμπλήρωσε πως «επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υπαλλήλους μας για τις συνεισφορές τους στην εταιρία μας και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα για ένα επιτυχημένο μέλλον υπό την καινούργια ιδιοκτησία. Ταυτόχρονα καλωσορίζουμε όλους τους υπαλλήλους του Adidas Golfοι οποίοι θα συγχωνευθούν με την Μονάδα Adidas Heartbeat sports Business Unit».

To TaylorMade είχε μία μακρά και επιτυχημένη ιστορική διαδρομή ως μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες στην βιομηχανία των golf. Ηταν κάποτε μέρος της Γαλλική εταιρίας Solomon κατασκευής σκι και μποτών, η TaylorMade έγινε μέρος της Adidas όταν η Solomon αγοράσθηκε για περίπου $1.4 δισεκατομμύρια δολάρια το 1997. Η TaylorMade επέκτεινε την εταιρία το 2008 και το 2012 αγοράζοντας την Adams Golf για $70 εκατομμύρια δολάρια και την Ashworth για $73 εκατομμύρια.

MICHAEL-PSAROS-CO-FOUNDER-CO-MANAGING-PARTNER-KSP-CAPITAL-PARTNERSLP-DSC_4082-760x505

Πηγή:ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.