Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΩΣ: ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ... ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...!!!

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας. Όχι μόνο κυκλοφορούσε ελεύθερος, αλλά εργαζόταν κανονικά και ως μάγειρας......





Απίστευτες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας. Όχι μόνο κυκλοφορούσε ελεύθερος, αλλά εργαζόταν κανονικά και ως μάγειρας...
Ως μάγειρας εργαζόταν επί σειρά ετών σε ταβέρνα της Μεσαιωνικής Πόλης ο 50χρονος H. I. καταζητούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 84χρονης Μαρίας Καπλανίδου στην Κω. Ο 50χρονος, που έκανε χρήση ταυτότητας με άλλα στοιχεία, έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι (10 Μαΐου 2017) από αστυνομικούς του γραφείου Φυγόποινων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Σε βάρος του εκκρεμούσαν κι άλλες καταδικαστικές αποφάσεις.




Χθες οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και αναμένεται να εγκλειστεί στις φυλακές μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας που εκκρεμεί σε βάρος του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το πρωί της 3ης Ιουλίου 1998 ο κατηγορούμενος εισήλθε στην οικία της Μαρίας Καπλανίδου επί της οδού Βοροιοπούλου 16 στην Κω, αφού έσκισε τη σήτα του παραθύρου στην πίσω αυλή, το οποίο ήταν ανοικτό. Εγινε όμως αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια, συνεπλάκη μαζί της και της κατάφερε με τέμνον όργανο πολλαπλά χτυπήματα από τα οποία της προκάλεσε επτά θλαστικά τραύματα τριχωτού κεφαλής.

Στις 4 Ιουλίου 1998 συνεργείο σήμανσης το οποίο εστάλη από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε εξερεύνηση του χώρου του εγκλήματος και συνέλεξε αποτυπώματα, κάποια από τα οποία ήταν αιματηρά. Την 21η Αυγούστου 2001 η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με τηλετυπικό σήμα γνωστοποίησε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω ότι τα δύο αιματηρά αποτυπώματα, ένα δακτυλικό και ένα παλαμικό, που βρέθηκαν στον τοίχο του διαδρόμου της οικίας, ταυτίζονται δακτυλοσκοπικά από τα αρχεία της υπηρεσίας με τα αποτυπώματα του δεξιού δείκτη και της δεξιάς παλάμης του κατηγορουμένου. Ο ίδιος διατείνεται ότι πρόκειται για ατύχημα.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.