Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ» ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΑ

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει μέσω Facebook η συνήγορος των Τούρκων αξιωματικών που έφθασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο, μετά το αποτ...






Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει μέσω Facebook η συνήγορος των Τούρκων αξιωματικών που έφθασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.




«Βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν», αναφέρει σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook η δικηγόρος των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να μην εκδοθούν, Σταυρούλα Τομαρά.
«Το πρωί, με ενημέρωσε με μέιλ πελάτισσα μου στην Τουρκία ότι βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν (!!!), ότι η αστυνομία πήγε στο σπίτι της και την ανέκρινε για να μάθει από που με γνωρίζει και ότι φοβάται ότι θα την συλλάβουν και αυτή», σημειώνει στην ανάρτηση της η κ. Τομαρά.

«Με ενημέρωσε ότι αν την συλλάβουν, δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει πια μαζί μου και με παρακάλεσε να ολοκληρώσω την υπόθεση της εδώ (στο Ληξιαρχείο). Ο άντρας είναι Μουσουλμάνος από τη Θράκη,με συγγενείς α' βαθμού Ελληνικής υπηκόοτητας και βρίσκεται στις Τουρκικές φυλακές», συμπληρώνει και καταλήγει: «Τα γεγονότα και η ελληνική κυβέρνηση που δεν είναι ικανή να προστατεύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες με τις συμφωνίες που κάνει, με ξεπερνούν. Έχω αρχίσει από χθες να ενημερώνω Έλληνες πολιτικούς και ξένους διπλωμάτες».

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.