Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ - ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι υπάλληλοι του οικείου δήμου όταν αντιλήφθηκαν ότι συμβαίνει κάποιο πρόβλημα έστειλαν συνεργείο ηλεκτρολόγων για...





Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι υπάλληλοι του οικείου δήμου όταν αντιλήφθηκαν ότι συμβαίνει κάποιο πρόβλημα έστειλαν συνεργείο ηλεκτρολόγων για να προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπιο έλεγχο στους προβολείς, εκτιμώντας παράλληλα ότι θα χρειάζονταν μόνο κάποια περιοδική συντήρηση.




Ωστόσο, όταν έφθασαν στο σημείο οι τεχνικοί διαπίστωσαν πως οι κλειδαριά του οικίσκου που ήταν τοποθετημένοι οι μετασχηματιστές είχαν διαρραγεί.

Εισερχόμενοι στο εσωτερικό διαπίστωσαν ότι οι δύο από τους τρεις μετασχηματιστές που υπήρχαν στο χώρο είχαν κλαπεί ενώ στη συνέχεια ενημέρωσαν τις υπηρεσίες τους.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας και της Σήμανσης προκειμένου να κάνουν λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ πραγματοποιούνται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.